torstai 15. helmikuuta 2018

Mikä on oikea aika eläkeläisen suorittaa ruokaostoksiaan?

Paikallisessa kaupunkilehdessä tekstaripalstalla oli nimimerkin turvissa työläinen, joka paheksui eläkeläisten tapaa käydä iltapäivisin ruoka-ostoksilla. Olisi kuulemma ollut koko aamupäivä aikaa tähän asiaan. Mutta minkä tekevätkään nämä uustottelemattomat!!


Mikähän tällaiseen eläkeläiskäyttäytymiseen olisi syynä?

Olisiko mahdollisesti joku näistä mainituista eläkeläisistä ollutkin hoitamassa tämmöisten työläisten lapsosia erilaisten hoito-ongelmien helpottamiseksi? Sen jälkeenhän on heilläkin oma elämä ja ehkä käynti kaupoilla kun ovat matkaan lähteneet. 


Vai olisiko vaan naamaltaan rusinoituneita, eivätkä lähelläkään eläkeikää? Mistä sen eläkeläisyyden pystyi päättelemään tämä työläinen???


Entäs, jos näistä eläkeläisen näköisistä joku olikin vielä työelämässä ja tuli muun porukan jatkeena täydentämään särpimiään???



Pahin vaihtoehto tälle nimimerkille olisi varmaankin sellainen, joka täyttäisi nokan kivitalon kokoisilla vihneillä... nimittäin se, että kyseiset eläkeläiset tulevat vaan ihan virkistyksekseen sinne katselemaan ruuhkavuosissaan painivien kiiruita. On niin rentouttavaa katsella, että tuokin aika on eletty, eikä ole kiire minnekään - kait. Siinä missä työnnetään kärryjä sika-nauta-broilersuikalevaihtoehtojen välillä mukulat jaloissa, väsyneenä ja nälkäisinä on eläkeläisen korissa kevyet eväät. Samalla nähdään tuttuja ja vaihdetaan kuulumisia. Niitä tuttuja kun on vielä työelämän mukavimmissa työläisissä. 


Tämä torvi työläinenhän voisi vielä hupailla ja laittaa paikallisen äässin kauppiaalle oikein ehdotuksenkin eri ajoista eri ihmisryhmille! (Niinkuin ennen vanhaan lavatansseissa - miesten haku - naisten haku)
Siellä olisi oma tunti lapsiperheille, sinkuille, hajuvesipulloissa uiville, eläkeläiset nyt etenkin. Työläiset sitten saisivat ne parhaat tunnit, hehän ovat vielä omasta mielestään tuottavia. Näin saisimme taas äksöniä kauppareissuihin ja valmiita riidansiemeniä. Sitäkin menoa olisi kiva katsella. Joskus. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti