maanantai 30. toukokuuta 2016

nöyrästi niinku...

Viimeaikoina on alkanut veetuttamaan tämä puhe nöyrästi käyttäytyvästä politiikosta, ikäänkuin niinku ja sitten niinku,,,

"Työajan tulee sisältää niinku mahdolisuus tuottavaan ja mielekkääseen työhön, jossa niinku palkitseminen perustuu yhä enemmän niinku tuloksiin. Vaikka työelämä rakentuu yhteistyölle ja vuorovaikutukselle, työnteko on niinku pohjimmiltaan yksilölaji."



Sitten seuraava veetuttava asia on tuo nöyryys. Kun asioihin tartutaan nöyryydellä niinku ja sitten hyviä neuvoja, joita sopisi jokaisen niinku nöyrästi seurata: Puhu silloin, kun puhuminen on niinku tarpeellista, äläkä koskaan sano niiku enempää kuin puolet siitä, mitä nöyrästi ajattelet. 
Vaikka työelämä rakentuu niinku yhteistyölle ja vuoroaikutukselle, työnteko on pohjimmiltaan niinku yksilölaji .Piruuttaa tämä suomalaisten aloittama niinkuttelu. Sitä on kansalaisten ja toimittajien taholta enempi kuin laki sallii... eikös se niinku vähennä saavutettua tulosta?

Kukonpoika liian pienessä puvussaan nöyrtyy puheen tasolla, mutta nähtävissä on sama meno kuin "Henttisen klaanissa". Nöyryydellä on vastetta kuin hajuvedellä lihapullissa. Tässä sitä vatuloidaan koko ehtoon mitalla niinku asiallisesti hakien iterointia tilanteeseen.

Olettekos muuten kuulleet ohileikkaavista puutarhasaksista? Eikös ne haittaa hommia aikamoisesti, leikkausta pitäisi tehdä - vaan nämä leikkaavat ohi...??
Ei ehkä pitäisi katsella mitään asiaohjelmia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti