perjantai 6. heinäkuuta 2018

Mitä Madonna tekisi?

Tiedä häntä Madonnan tekemisistä, mutta mitä teki oikea ranskalainen? Ei yhtikäs mitään. Tarvittiin asialle malilainen paperiton siirtolainen.


Pieni lapsi roikkui neljännen kerroksen korkeudessa.
Siinä missä aidot alkuperäisasukkaat seisoivat suut patongin mentävällä holella tuli takaviistosta tämä malilainen Mamoudou, joka otti ja kiipesi kuin Spider-man ylös seinää ja nappasi lapsen turvaan.

Oli siellä paikalla siis oikeasti muitakin, koska asia levisi somessa nopeasti. Mutta aina on näitä, joiden känny iskee tulta toisten vahingoissa, onnettomuuksissa ja kaikenlaisessa toisarvoisessa. Ei ollut näistä apua pienelle lapselle. Tarvittiin tällainen pimeillä rakennustöillä itsensä elättänyt paperiton siirtolainen, jolla kuitenkin oli sydän paikallaan. Kertomansa mukaan hän ei olisi voinut antaa itselleen anteeksi, jos ei olisi nyt mitään tehnyt. Muut ilmeisesti olisivat antaneet itselleen oitis anteeksi, kuva olis kiva - kuten ennen sanottiin.


Tästä hyvin suoritetusta hommastaan hänet palkittiin Ranskan kansalaisuudella oitis,  eikä tässä vielä kaikki. Miehelle löytyi myös laillista työtä Pariisin palokunnasta.


Lämpimiä ajatuksia lähetän sinne Ranskan suuntaan tälle suojelusenkelinä toimineelle Mamoudoulle. Tässä oli mies paikallaan. On äärettömän mukava lukea ja kuulla joskus hyviä uutisia, onnistumisia ja palkitsemisia tapahtuneen. Hyvää voi tehdä meistä jokainen. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti