torstai 29. joulukuuta 2016

Joulun ihmeitä





Joulu on sitten elettynä, kellä mitenkin. Niin nopeasti se onkin eletty, alennusmyynnit alkavat, eikä maistu viidettä päivää samat pöperöt. Pukit ovat könynneet takaisin tunturiin, tai komeroiden hyllyille... Jäljelle jäi siililapaset, jotka vapautetaan taas joulujäykkyydestä... käppänänpeppu-tumput, mitäpä koirantaluttaja katseleekaan?... entä sitten nörttipojan tumpikkaat - hästäkki-miukumauku?? 



Monta päivää sitä joulua rakennettiin, paljon oli laitettavaa. Sopimattomat yöpaidat ja aamutossut vaihdettu kohdilleen oleviksi? Nyt sitten hyggeillään pirteissä muilla teemoilla. On kuulemma oikein oppaitakin olemassa, jos emme itse osaa asiaa.


                                           myös Fingerporinkin pukki jäi työttömäksi...




Siitä joulun ihmeestä seuraavaksi. KELAsta pyydetiin äidistäni lausuntoa voinnista ja yleisestä kunnosta. Saamansa piti. Lääkärinlausunnon mukaan sataa ikävuottaan lähestyvä äitini puhekuulo on lähes normaali tai hieman alentunut. 
Toinen korva ollut täysin kuuro jo vuosikymmeniä ja kuulevan korvankin osalta tilannetta piti jo kymmenisen vuotta sitten parannella kuulolaitteella. Tästä jouduttiin kuitenkin luopumaan herra Alzheimerin vaatimuksesta. Hän ei laitteita korvassa hyväksynyt. Oikein hyvä asia siis, jos kuulo on palanut normaaliuden raameihin. 

Eikä tassä vielä kaikki, kuten mainos lupaa!! 

Tutkittaessa alaleuassa ilmeisen hyväkuntoiset omat hampaat, ylhäällä proteesi. (Kyllä minun tiedossani olisi, että molemmat ovat tekosellaisia...) 
Kiitos ja ylistys!  Kolmannet hampaatkin! Joulun ihme, hallelujaa! Lasku ilmeisesti tulee perässä...mutta kaikesta hyvästä kannattaa maksaa?

Kohti tulevaa vuodenvaihdetta riemumielin. Paljon sattui vuoden aikana, paljon toivottavasti vielä edessäpäinkin. Tuiskitaan nyt porukalla 20 miljoonaa taivaan tuuliin juhlan kunniaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti