torstai 11. toukokuuta 2017

Maailman lihavin

595 kg. 
Siinäpä tavoitetta, jos tuon aikoo ylittää. 

Lööpeissä on vilahdellut nykyisen mestarin kuvia ja tilannekatsauksia. Surullista luettavaa. 
Mikä saa ihmisen tyytymään tuohon, makaamaan vuoteeseen sidottuna ja syömään itsensä hengiltä? 
Painoa on 595 kiloa ja vika hyvin pienellä alueella, korvien välissä.Vikaa on samalla alueella myös omaisissa, koskapa kantavat painoa lisääviä elintarvikkeita tälle onnettomalle.Tästä surullisesta tilanteesta saa kyllä kiksejä se läheinenkin...ei sitä muu selitä. 



Tämän mestarin olisi siis pitänyt laihduttaa ennen suurta operaatiota, mutta kun ei onnistunut. Joku toi evästä lapa vääränä, eihän tämä onnetoinen päässyt itse vuoteestaan minnekään. Mitähän tämä leikkaus pidemmän päälle auttaa, kysynpä vaan.


 Eikä niissä herkuissa taida olla salaatteja...

Aikoinaan pikkulapsuuteni naapurustossa oli ison talon poika, jota kuulemma tuotiin lastenhoitajan toimesta kärryillä kouluun. Poika on niin lihava, ettei kyennyt itse matkaa taittamaan. Koululla häntä kuulemma odotti senaikainen kiusaajakatras, joka huuteli "Möttösen sikaa!" (nimi muutettu) pojan ympärillä.

Lastenhoitaja piti kunnia-asianaan lapsen syöttämisen, jopa yöaikaan. Ei siis lihominen maatalossa ollut kummoinenkaan ihme, vaikkei roskaruokia vielä oltu keksittykään.Kerma ja voi ja sianläski auttoivat asiaa.  
Onnellinen loppu on kuitenkin tässä asiassa, hänestä kasvoi ihan sopivan kokoinen mies aikoinaan ja hyvä ammattikin oli kuulemma.  

Spede Pasanen sanoi aikoinaan, että paras keino laihduttamiseen on liikunnan välttäminen. Tällä liikunnalla hän tarkoitti sitä liikettä, joka tapahtuu lusikalla lautasen ja suun välillä. Eipä mies ollut kovinkaan väärässä!

Tuli mieleeni eräs näkemäni juttu miehestä, joka rakasti vaimoaan niin paljon, että lihotti tämän satojen kilojen painoiseksi vuoteessa makaavaksi möhkäleeksi. Kuvasi tätä nettiin ja nautti näkemästään. Toisiakin miehiä löytyi kaveriksi, joiden kanssa tämänkin ihmiskasan ihailua saattoi harrastaa. Ja taas oli vikaa pienellä alueella - tällä kertaa näillä  omaisilla. 

Tiukassahan se on läski ihmisen kropassa. Sen tietää jokainen uimapukukauteen valmistuva. Saati sitten he, joille uimapukukausi ei ala sanan siinä merkityksessä. Aineenvaihdunta-asia on merkillinen. Toisen tarvitsee vain nähdä kuvia herkuista ja naps. taas paino nousee... sitten on läheisissämme kalalokkeja, joihin ei mikään tartu. 



Montakos kilometriä sitä pitikään kävellä suklaapatukan syönnin kalorien hävittämiseksi??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti