lauantai 27. toukokuuta 2017

Silmäkarkkia maailman pihamailta

Kävimme kesken keväisten toukotöiden ihailemassa maailmalla kevään edistymistä. Pikalento Riikaan keskelle kukkivia sireenejä ja hevoskastanjoita. Sireenin tuoksu, voi ihanuus!

Paikallisella torilla oli mahdoton määrä kaikenlaista silmäkarkkia meikäläiselle. Murkkupoika joukossamme taisi olla "hepulissa", kauanko tätä torivaellusta pitääkään kestää. Mielenkiinnonkohdehan oli naisten juttuja. 



Taimien hintataso oli sellainen, että olisin voinut tuoda koko repullisen niitä itselleni tuliaisiksi... vaan epäilin etten onnistu säilyttämään niitä elossa koko reissua. Tyydyin siemenpusseihin ja valkosipuleihin.Mutta silti. 
Niin paljon ihania, tanakoita ja elinvoimaisia kasveja.. silmänkantamattomana jonona. Osta, osta, saisit halvalla. Voi iso huokaus!

Torilla näimme taskuvarkaiden toimintaketjun ja miten se lompsanvienti hoidetaan. Ei ollut kuitenkan  meidän porukan lompsa, mutta turistin kuitenkin. Yksi bongaa potentiaalisen "asiakkaan", toinen vie lompsan ja antaa sen kolmannelle, ns. juoksijalle. Viejältä ei sitten ikinä löydy mitään, vaikka naama olisikin tunnistettu. Taitavaa toimintaa.
Tämän kertainen bongaaja oli laukun kanssa seisoskeleva torimaksujen kerääjä!! No, olipa valmiiksi roiston näköinen...



  Kaunis oli vanha kaupunki. Asuimme ihanan vanhassa hotellissa, joka oli sisustettu minun makuisillani kalusteilla. Tuntui, kuin olisin ollut linnassa!




Tässä on sitten niitä "valtiosalin kuvia"...

Kotona sitten totesin kevään edistyneen, keltavuokkokin oli kukkinut itsensä lähes uuvuksiin.







"Ella" - esikkoni kukkivat kaikkialla tällaisella voimalla!



Uusi silta metsään odottaa puutarhassa kulkijaa. Matkalla oli kiva olla, mutta tästä on vielä parempi jatkaa puuhasteluja uusien ideoiden myötä. Innokasta puuhastelua teille toisillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti