tiistai 19. joulukuuta 2017

Tarjottu viina ei lopu

Taas on testiryhmän jäsen kokeillut onneaan, ei loppunut viina eduskunnan erään ryhmittymän pikkujouluista tälläkään kerralla. Tuli todistettua vanha asia, perinteet ovat kunniassaan.



Ei sitä voi kun ihmetellä, miten aikuinen ihminen kiskoo viinaa napaansa myrkytykseen saakka. Sen jälkeen istuu silmät suitsinrenkaina pällistelemässä ettei voi mitenkään käsittää näin tapahtuneen! Aivan kuin joku toinen kippaisi sen juotavan kurkkuun puoliväkisin.... ja valtakunnan känni tulisi palisanteriovien takaa suurena yllätyksenä. 

Käyttäytymisen ilmiöinä voi sitten pussailla niin miehiä kuin naisia, nipistellä, hajoittaa paikkoja - ja olla taas niiniinniin pahoillaan tapahtuneesta. Voi anteeks kun luulin vanteeks.Hiljentykäämme.



Kansa on kuitenkin saanut mitä tilasi. Yli kolmetuhatta henkilöä ei voi olla väärässä. Olemme tarvinneet tällaisen väripläntin sinne eduskuntaan jäykkien liikemiesten sekaan, pitäkäämme nyt omanamme. Kahdeksan luokkaa peruskoulua päihittää kenet maisterit tahansa, aina voi päästä lööppeihin ja tärkeintähän kaikessa on, että puhutaan.Metsien mies ei kuvia kumartele, eikä pokkuroi kaikenlaisten tapakouluttajien ohjeistuksessa. 

Samaan aikaan puhutaan samassa rakennuksessa oikein asiaakin... tai niinhän sitä äkkiseltään luulisi. Päättäjät toivottavasti ovat tolkuissaan suurella hetkellään kun pitäisi äänestää... että edes ymmärtäisivät mistä onkaan kyse.



  

Alkoholimyrkytykseen saakka ryypätessä ei voi kuin kummastella järjen puutetta. Eikö mistään ole pääteltävissä, ettei se juoma juomalla loppunutkaan! Tolkku on ollut pois jo pitkänaikaa ja sitten seuraavana päivänä suljetaan nettimaailma, kadutaan oikein kunnolla. Aneet kun on ostettuna ja pää selvinneenä, jatketaan taas "nöyränä perustehtävässä". Voi helkkari. No, vähän vielä kun valehtelee, uskoo pian itsekin asian. 

Toisaalta, on sitä pienempien firmojen kekkereissäkin kokeiltu, paljonko laarissa pulloja piisaa. Onhan sitä piisannut, siinä sitä Pirjo ja Yrjö ovat esittäytyneet pitkin ehtoota. Pahempia ovat kotikekkereissä viinanhimossa kieriskelevät persoonat, jotka eivät älyä tai kykene kotiin lähtemään ajoissa - jospa vähän vielä... on se vaan viisasten juomaa. Tai edes tolkunperäisten.



                                          Aamulehdessä oli viikolla tällainen pätkis. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti