sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Pottikuumeilua ja oudokkien ihmettelyä

Elossa! Tauti on sitten jätetty taakse - kiertää nyt varmaankin jossain toisessa huushollissa antaumuksella. Loikin onnesta, jaksan taas!!

No, kun yhdestä taudista selviää... toinen on tulossa tilalle. Pottikuumehan se taas. Olen aivan heikkona kaikenlaisiin purkkeihin ja "potteihin", isoihin ruukkuihin, koreihin... krooninen, vanha vaiva siis. 



Tässä viimeisin tulokas... kirpputorilta toisen roska, minun aarteeni.  Näitä kyllä on jo olemassa kaikenlaisia ja kumppanin kulmakarvan asennostakin näin hänen ajatuksensa asiasta.... mutta minkäs taudilleen mahtaa?



... ja käytänhän minä niitä vuosienkin takuisia hankintoja. Tässä ns. portinpielikukkaset.

Kirpputorilta piti kertomani vielä, että minua nauratti sekä hirvitti erään pöydän kohdalla kun myynnissä olevat veitset ja haarukat oli somasti laitettu vanhaan pottaan pystyyn. Uhh...Piti ottaa kuva, mutta kun selvisin sinne kuvausvälineen kanssa, olikin pottavanhus siirtynyt jo ostajan haltuun. Ruokailuvälineet eivät.

Sitten tähän seuraavaan kuvaan liittyen...


Pari vuotta sitten pihalla alkoi kukkimaan tällainen kukka. Pari vartta sojotti pihapiirin rajalla. Kukkikin ja teki muutaman siemenkodan, jotka luonnollisesti keräsin aikanaan talteen. Kylvin taas seuraavana vuonna ja nyt tänä keväänä jälleen tapasimme. Mutta, mikä tämä oudokki on nimeltään? Olen koettanut löytää nimeä tälle puolimetriselle kukkaselle, enpä löydä. 
Teitä lukijoita siellä on tilastoista päätellen mukava määrä (KIITOS kaikille!) joten haastan teitä nyt kertomaan mikä kukkanen meillä asuu... siis meidän kahden lisäksi... (Muutenkin olisi kiva kuulla mielipiteitänne tästä nyt meneillään olevasta yksinpuhelusta...) "kuva olisi kiva" kuten ennenvanhaan kirjeenvaihtoilmoituksissa sanottiin...mutta jos nyt edes kommentti?

Sitten minulla on niin tajuton kissakuumekin, mutta onneksi naapurin Herkko pitää balanssissa katinhankkimismietteet. Saan siedätyshoitoa sopivasti... tai, mikä nyt on sopivaa kenenkin mielestä. (Voisi muuttaa meille...isännästä en nyt tiedä sanoa)


Tämä sisilisko uhmasi kohtaloaan ja joutumista perkuuämpärini alle. Hupaisa pikkuotus!  "ei väistetä, ei väistetä"....

Kissavideot kun ovat niin suosittuja...Tässä teille oheen yksi kuvasarja pyhäillan ratoksi!








2 kommenttia:

  1. Ei mikä kuva tosta kissasta selällään niin pitkänä ku voi olla.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehtoinen terve!
      Kiitos postistasi ja vinkistä- ainahan sitä piironkiin voisi vielä mahtua yhdet kastehelmet :)

      Poista