lauantai 7. huhtikuuta 2018

Anna sen soida...

Kovin on nykyään muotia olla rikki... 
...ellen sitä ole,  riko minut sitten. Tuota jollotusta kun kuuntelee sään ollessa kehno, pakotettuna sisätiloihin tekisi mieli repiä se taivas. Mutta perskutarallaa, sehän on jo revitty! Mikäli on siihen toiseen biisiin uskominen...


Näitä "listahittejä" sitten rullataan kerta toisensa perään päivän aikana ja kyllä täytyy sanoa, että jonkinlainen väsymyshän siitä sitten tulee. Sellaisen kohtuullisen kokoisen villasukan kutomiseen käytettyyn aikaan sisältyy aika monta kertaa saman kipaleen kuuleminen. 
Siitä toki pääsee eroon nappulaa vääntäen, mutta kun toisaalta tahtoisin kuunnella musiikin lomassa toimittajien tekemiä juttuja sekä uutisointia maailman asioista. 



Niin... kuuntelisin siis toimittajiakin. Meidän paikallisradiomme yhdeksi ääneksi on siunaantunut sellainen tirppa, että voihan nakkilan vire. Tämä entinen tangoprinsessa tai mikälie kikertää aamukuudesta nelisen tuntia oikeissa toimittajan töissä. Se ero siinä vaan on, ettei oikein tunnu hoksaavan mielistelevän lavashown ja uutistoimituksen eroa. Tuppaa vetämään yhden naisen esitystään, jossain vaiheessa säätiedotkin hän kommentoi oman makuisekseen. 
Miksi paikallisradio on sitten mennyt tekemään tällaisen palkkauksen? Liekö puolikkainen aamuvarhainen työaika sellainen, ettei "oikeita toimittajia" kiinnosta... tiedä häntä. 
Itse olen ratkaissut asian niin, että käännän paikallisradiolle vasta klo 10.00 tirpan häivyttyä eetteristä ja sitä ennen kuuntelen vaikka ukkoani.



  Olihan sitä toivomista ennenvanhaankin iskelmien sanoituksissa. Eihän se paljon paremmalta kuulosta kun " järjen veit ja minusta orjan teit"... " ja pari muuta vastaavaa. Iltatuulen viesti ennen vanhaan, nuoruudessani. Jesses,  sitä viestiä sai kuunnella joka lauantai "toivotuissa levyissä" ihan oksuun saakka. 



Mutta eipä hätää.. pian pääseen tekemään pihahommia ja enkä enää tätäkään harmitusta muista. Silloin soivat Luojan luomat stereot ja toimittajina ovat taivaan varikset. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti