tiistai 17. huhtikuuta 2018

Joku


Kaikilla on ollut, tai on edelleen "joku". Tämä "joku" on hän, joka kerää pyykkiin sänkyjen alta sukkia ym vaatetta, siivoaa kodin, käy kaupassa ja huolehtii kaikin tavoin asioista. Toisilla on työpaikallakin "joku", joka siivoaa vessanpöntön viiruraidoista, tekee ne paskahommat, joita ei "normaali ihminen tee". Kerää altaaseen jätetyt hiukset, huomaa yhteisen jääkaapin perällä värjöttelevät pilaantumassa olevat eväät ja järjestelee ilmoitustaululla olevat yhteiset asiat aikajärjestykseen. Jokaiseen asiaan ei siistijää tarvittaisi, jos ...  mutta nykyään pitää piiallakin olla piika. 



Taloyhtiöissäkin on usein "joku" joka huolehtii yhteisten alueiden haravoinnista, lumenluonnista sekä yleisestä siisteydestä - vaikkapa yhteisessä pyykkituvassa.


Näin keväisessä kelissä liikkuen hoksaa sen, että tarvittaisiin jälleen "joku", joka putsaisi tien varsilta sinne heitellyt tavarat. Kaikkea olisi tarjolla, suomalainen on niin siisti autoilija, kunhan saa roiskia kaiken tarpeettoman avoimesta ikkunasta pihalle. Missä "joku" on silloin kun sitä tarvitaan!

Niin kauan kun on olemassa "joku", voivat "jotkut" jatkaa elämäänsä jättämällä kaiken kuin koira p--sa....

... ei voi kuin ihmetellä. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti