maanantai 30. huhtikuuta 2018

Keväisiä paskapuheita...

Kevään tunnistaa tulevaksi lintujen paluumuutosta,  kuu kiurusta kesään jne. Sen tunnistaa myös osinkojen irtoamisesta, kellä niistä nyt joku riemu sitten repeääkään. Yhtä varmaa kuin jonkin julkkiksen uusi heila on kirjoittelu koiranpaskoista. 
Niitä jätöksiä löytyy sieltä ja täältä, on läheltä piti-tilanteita ettei perheen pikkumuksu syö sellaista tienlaidassa kulkiessaan tahi isäntä tallaa päälle lenkkipolullaan, puhumattakaan siitä, että rouvasväen nokkaan haisee muuten vaan pahalle... elämme siis kevättä!


Koiriaan taluttavissa henkilöissä on sellaisiakin, jotka sullovat jätöksiä pieniin, sieviin ja värikkäisiin muovipussosiin. Söpöä, kertakaikkiaan!! 

Muovipussiin...

Samaan aikaan näistä kakankerääjistä osa osallistuu kuitenkin muovipussittoman elämän puolesta puhuvaan kampanjaan.... kaupasta ei maitoja voi laittaa muovikassiin, mutta näitä "söpöjä ja suloisia " ostellaan surutta. Sopii väri vaikkapa talutushihnaan ...


Pientähän tämä on maailmankaikkeudessa,, mutta samaan aikaan täällä maalla ainoan jätepisteen täyttää eteläisen Suomen vakiasukkaiden Hauholaisiksi mökkiläisiksi heittäytyneiden remonttiroskat sekä mökiltä nurkista löytyneet vuosikymmenien täysin lahoamattomat paskajätteet, joita eivät älyä/halua viedä sinne minne ne kuuluisivat. 

On täysin höpöjuttu kohkata muovikasseista ja koiranpaskasta kun samaan aikaan niinkin jalostunut kuin ihminen toimii kuten toimii. Sitä sotkua voisi joku kytätä enemmänkin näin keväällä, antaa koirien jätöspussien ja mummojen muovikassien olla olossaan. Säkkikaupalla jatkuvasti mökiltä kipattua roinaa ilmestyy tuonne tienposkeen ja jonkunhan se täytyy taas siivota muualle... kun "jotkut" pahottavat tästä roinasta mielensä ja katsovat aiheelliseksi haukkua alueen puhtaanapitäjää huolimattomuudesta!!


Vappuriehaahan se tällainenkin merkkaa? Voisi sanoa, kuten eräs henkilö aikoinaan että kyllä minä niin mieleni pahoitin...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti